Teie veebilehitseja on aegunud. Kiiremaks ja turvalisemaks lehe sirvimiseks laadige alla uus veebilehitseja siit.

Liitu uudiskirjaga
 ja ole kursis Eesti
  golfimaailmaga!

Liitu uudiskirjaga ja ole kursis Eesti golfimaailmaga!

2022 mänguõigused on kohal!

2022 HOOAJA MÄNGUÕIGUSED NÜÜD SAADAVAL! Rae Golf on uueks hooajaks Sinule mõeldes välja töötanud erinevad mänguõiguste paketid, mille seast leiab endale sobiva iga golfar!

Uudistootena oleme kõikidele, kes on meiega olnud rohkem kui 5 aastat järjest, loonud soodsama mänguõiguse paketi. Lisaks hakkab uuest hooajast kehtima eelisaegade broneerimissüsteem. Oma mänguõigust soetades kaalu ka eelisaegade broneerimise võimalust. 

Taas saavad alustajad, 21-30 aastased ning juuniorid ja seeniorid meie juures soodsamalt mängida. Oleme mõelnud ka mugavuspaketile, mis lisaks eelisaegade broneerimisele sisaldab veel nimelist kappi riietusruumis, bäggi hoiustamist, mis on turvatud ja kuhu pääseb personaalse koodi alusel ning 500 range palli igas kuus! 

Jätkuvalt on võimalus tasuda enda mänguõiguse eest ka kuumaksetena. See on võimalus kõigile, et golf oleks võimalikult kättesaadav ning mugav. Kuutasu tuleb maksta 12 kuud järjest igakuiselt ning kuutasuga paketi omanik saab mängima hakata kohe pärast esimest makset.

Tutvu erinevate pakettidega juba varakult siin!

20.09.2021

Sulle võib veel huvi pakkuda: